F-1000-es Standard aluminium plató

F-1000

Főbb jellemzők

  • Eloxált aluminium oldalfalak
  • Aluminium segédalváz
  • Planaet zárak
  • Kivehető rakoncák
  • Lowipan padozat
Részletek: 

Elsősorban kisebb tehergépjárművek felépítményeként ajánljuk, maximum 7,5 t összgördülő tömegű autókhoz. A felépítmények segédalvázai (hossztartók)  alumínium profilokból készülnek. A plató keretprofiljai, valamint kereszttartói aluminiumból készülnek, melyek egymáshoz rögzítése speciális csavarzatokkal történik. A plató rakodófelületének kialakítására Lowipan padozatot alkalmazunk. A padozat vastagsága 18 mm vagy 21 mm lehet. A felület bevonattal van ellátva, mely megakadályozza a nedvesség felszívódását. A felső réteg csúszásmentes kialakítású. Az alumínium oldalfalak alapmagassága 400 mm. A mellső rakoncák fix rögzítésűek. A középső és hátsó rakoncák kivehetőek. Az aluminium oldalfalakra a Planaet zárak szegecskötésekkel vannak felszerelve, melyek a rakoncák csavarozható, állítható rögzítő-elemeihez csatlakoznak.

A középső rakonca jellemzően a 4000 mm-nél hosszabb felépítményeknél szükséges. A rakoncák kialakítása ponyvatartó felszerelését is lehetővé teszik. A hátsó lenyitható oldalfal fellépővel van felszerelve. A tehergépkocsihoz illeszkedő csőszállítókeret is rendelhető. A sárvédők Flat Top vagy csőtartós kivitelben készülnek.
Az F 1000-es típusú felépítményekhez az alábbi szerelésű daruváltozatok rendelhetők: platón belül elhelyezett, a fülke mögé szerelt, farszerelt. Ebben az esetben a daru fogadásához az alumínium hossztartók (segédalváz) helyébe acél “U” tartókat szerelünk a daru alatti zónában bedobozolva. A járművek nagyságától függően a daruk 1-8 tm közöttiek lehetnek.


További opcióként rendelhető szerszámosláda, mellfalmagasítás, ponyvatartó, ponyva, rakományrögzítő, vizeskanna. Egyedi igényeket is figyelembe tudunk venni. Minden felépítményhez komplett műszaki dokumentációt adunk. Vállaljuk a műszaki dokumentációk engedélyeztetését is a Közlekedési Felügyeletnél. 

Csatolmányok: