F-1500-as Standard aluminium plató

F-1500

Főbb jellemzők

  • Eloxált aluminium oldalfalak
  • Acél keretprofil és keretszerkezet
  • Lehajtható, levehető rakoncák
  • Lowipan padozat
  • Rakományrögzítő
Részletek: 

Minimum 5 t össztömegű vagy annál nagyobb tehergépkocsik  felépítményeként ajánljuk. A felépítmények segédalvázai (hossztartók)  acél “U” profilokból készülnek. A plató keretprofiljai, valamint kereszttartói szintén acélból készülnek. A plató kialakítására Lowipan padozatot vagy acéllemez-borítást alkalmazunk. A Lowipan padozat vastagsága  24 mm. A felület bevonattal van ellátva, mely megakadályozza a nedvesség felszívódásá.A felső réteg csúszásmentes kialakítású. Az alumínium oldalfalak magassága 400 mm vagy nagyobb. Az alkalmazott teljes keresztmetszetű alumínium oldalfalak magassága 100 mm-es lépcsőkben növelhető. A mellső rakoncák fix rögzítésűek. A középső és hátsó rakoncák lehajthatóak és kivehetőek.

Az oldalvégzárak a rakoncába vannak építve, melyek az oldalvégek lezáróiba csatlakoznak. A zárak és az oldalfalak erős kapcsolódása könnyű kezelhetőséggel párosul. A középső rakonca jellemzően a 4000 mm-nél hosszabb felépítményeknél szükséges. A rakoncák kialakítása ponyvatartó felszerelését is lehetővé teszik. A hátsó lenyitható oldalfal fellépővel van felszerelve. A tehergépkocsihoz illeszkedő csőszállítókeret is rendelhető. A sárvédők Flat Top vagy csőtartós kivitelben készülnek a tehergépkocsi típusától függően.

 

A járművek nagyságától függően a daruk 1-40 tm-ig állnak rendelkezésre. Emelőhátfalak felszerelése is lehetséges.

 

További opcióként rendelhető szerszámosláda, mellfalmagasítás, ponyvatartó, ponyva, rakományrögzítő, vizeskanna. Egyedi igényeket is figyelembe tudunk venni. Minden felépítményhez komplett műszaki dokumentációt adunk. Vállaljuk a műszaki dokumentációk engedélyeztetését is a Közlekedési Felügyeletnél.

Csatolmányok: