F-3000-as háromoldalra billenő felépítmények

F-3000

Főbb jellemzők

  • Acél keretprofil és keretszerkezet
  • Teleszkópos billentőhenger
  • Választható rakoncák
  • Acéllemez padozat
Részletek: 

3,5 t-15 t össztömegő tehergépkocsik  felépítményeként ajánljuk. A felépítmény acélrácsos tartószerkezetre épül, általában sík acéllemezborítással. Az oldalfalak többféle profilú és vastagságú acéllemezből készülnek. Kérésre almínium oldalfallal ellátott billencset is készítünk. Az oldalfalak zárszerkezetét a választott ajtó mozgási iránya befolyásolja aszerint, hogy csak le- vagy felnyitható, vagy mindkét irányban nyíló kialakítású. A hátfalak mindkét irányban nyíló zárszerkezettel vannak ellátva. A hátfalak reteszelése lehet félautomata egykaros nyitó-rendszer vagy automatikus nyitórendszer. Az automati-kus nyitórendszer a billenés megkezdésével egyidejűleg nyitja a zárszerkezetet. Az oldalfalaknál kérhető csak kézzel lenyitható zsanéros redszer is.A rakoncák felső kialakítása lehetővé teszi az oldalfalmagasító alkalmazá-sát. Az oldalfalak magassága 100 mm-es lépcsőkben növelhető. A mellső rakoncák fix rögzítésűek. A középső és hátsó rakoncák lehajthatóak és kivehetőek.

Az oldalvégzárak a rakoncába vannak építve, melyek az oldalvégek lezáróiba csatlakoznak. A zárak és az oldalfalak erős kapcsolódása könnyű kezelhető-séggel párosul. A középső rakonca jellemzően a 4000 mm-nél hosszabb felépítményeknél szük-séges. A billencs működtetése történhet mellék-hajtóműről (PTO) vagy külön elektrohidraulikus tápegységről. Az oldalaláfutásgátlók felhajtható kivitelűek. A sárvédők Flat Top vagy csőtartós kivitelben készülnek a tehergépkocsi típusától függően. Az F 3000-es típusú billenő felépítmé-nyekhez a plató és a fülke közé szerelt daruvál-tozatok rendelhetők. A járművek nagyságától függően a daruk 1-40 tm-ig állnak rendelkezésre.

További opcióként rendelhető szerszámosláda, mellfalmagasítás, vizeskanna, tűzoltókészülék és tartó. A billenő felépítmények hidraulikus rendszerének teljes kivitelezesét önállóan is vállaljuk. Egyedi igényeket is figyelembe tudunk venni. Minden felépítményhez komplett műszaki dokumentációt adunk. Vállaljuk a műszaki dokumentációk engedélyeztetését is a Közlekedési Felügyeletnél.

Csatolmányok: