KHR-80E Hidraulikus homlokrakodó

KHR-80E

KHR-80E főbb jellemzők:

  • 5,6 m emelési magasság a bálalifttel
  • 3,7 m alapemelési magasság
  • 1,8 t emelési kapacitás (traktor típusától függően)
  • működtethető saját, vagy kiegészítő proporcionális vezérléssel, vagy XY Joystick egykaros vezérléssel
  • gyorskapcsolórendszerű  le- és felszerelhetőség
  • könnyű munkaeszköz-csere, magas szilárdságú alapanyagok
 
A klasszikus, kedvező áru, az MTZ traktorok "kedvenc" homlokrakodója 

A KHR homlokrakodó család Magyarországon a legnagyobb darabszámban értékesített traktorra szerelhető hidraulikus homlokrakodó. Egyedülálló felfogási rendszere megbízható rakodógéppé alakítja meglévő traktorát. Az erőátvitelt biztosító felfogási rendszer messzemenően figyelembe veszi az MTZ traktorok egyedi igényeit. Az alapgémszerkezet kialakítása is ezen szempontokat figyelembe véve lett kialakítva.

 

 

Optimális gémarányok, erős tartószerkezet nagyszilárdságú alapanyagokból, kiváló minőségű KAPOSGÉP munkahengerek a legmagasabb minõségi szinvonalat képviselő tömítésekkel szerelve.

 

A KHR-80E típusú homlokrakodó a mezőgazdaság olyan univerzálisan használható eszköze, mely a nagy teljesítmény mellett kis önsúllyal és kedvező geometriai kialakítással biztosítja a gazdálkodók részére a gyors, pontos, precíz rakodást a traktor eredeti funkcióinak meghagyása mellett.

A KHR-80E típusú homlokrakodók felszerelhetők az összes MTZ típusú traktorra, valamint számos más típusú traktorra is, jellemzően az 50-130 LE teljesít-ménytartományban.

 

 

A gyorskapcsolórendszer oldásával a traktorral könnyedén kitolathat a parkolólábra állított homlokrakodó alól.

 

 

A gépet saját parkolólábára állítva tárolhatja

 

A nagyszilárdságú anyagokból készült tartókonzol stabil kapcsolatot biztosít a traktor és a homlokrakodó között.

Szintén fontos, hogy a tartó egyedülállóan jól illeszkedik az MTZ típusú traktorok adottságaihoz, annak jellemzõit messzemenõig figyelembe veszi a traktor minél optimálisabb terheléselosztásához. A tartokonzol a hátsó tok alatt is rögzített.

 

 

"XY" irányú Joystick vezérlõkar a könnyû müködtetéshez

A kar segítségével könnyen vezérelhetjük a homlokrakodó funkcióit egyetlen fogással, karváltások nélkül. A joystichoz tartozó vezérlés finomabb működtetést biztosít mint az MTZ saját vezérlése. Különösen ajánlott raklapos munkák, vagy nagyobb mozgatási pontosságot igénylő munkák esetén.

A tartókonzolon elhelyezett Joystick vezérlés szelepblokkja és a biztonsági szelep, mely megakadályozza a gép emeléssel történő túlterhelését.

 

A felfogókonzol kialakítása lehetővé teszi, hogy leszerelés nélkül a teljes motortérhez könnyedén hozzáférjünk

 

A munkaeszközök rögzítése gyors, pontos és nem igényel segítséget.