KHR homlokrakodó

A KHR homlokrakodók a KAPOSGÉP Kft. méltán híres eszközei, melyek évtizedek óta segítik a gazdálkodókat rakodási feladataik megoldásában. 

KHR homlokrakodó bármely traktorra

JohnDeer, New Holland, stb.

A KHR homlokrakodók gyorskapcsolórendszerével tetszőleges traktorra adaptálhatóak a 80-160 LE teljesítménytartományban.

MTZ / KHR homlokrakodó

MTZ régebbi és új típusok is.

Az MTZ típusú traktor igényeinek figyelembevételével készült KHR homlokrakodóval maximálisan kihasználhatja a traktorban rejlő lehetőségeket.

Munkaeszközök

EURO / KHR csatlakozó

KHR homlokrakodógépeink rendelhetőek hagyományos csatlakozással és EURO norm. csatlakozással is. Minden munkaeszköz rendelhető mindkét formátumban.

Mobirise

Néhány szó a KHR homlokrakodó családról...

Az új KHR típusú homlokrakodó egy nagy múltú és kiváló termékcsalád legújabb tagja, amely a legnagyobb darabszámban értékesített homlokrakodó a piacon. A gépcsalád magyarországi tervezésű, fejlesztésű és gyártású, mely szinte bármilyen traktorra felszerelhető a 75-150Le közötti teljesítménytartományban. A homlokrakodó család nagyon jó ár-teljesítmény aránnyal rendelkezik, négy különböző mérettartományban rendelhető a kiválasztott alapgépnek megfelelően. A nagy teljesítmény párosul a megbízhatósággal, kis önsúllyal. 

Válassza Ön is a legjobbat

Sok év tapasztalat szól a KAPOSGÉP KHR homlokrakodó mellett.

A rendelhető munkaeszközök alkalmazásával a gyakorlatban előforduló rakodási feladatok valamennyi változata egy géppel megoldhatóvá válik. Az emelő megőrizte az elődök robusztus kivitelét, melyet harmonikus összhangba hozott egy új formavilággal, mely igen jól illeszkedik a ma gyártott traktorokhoz. A gémszerkezet új mechanikus párhuzamvezetése kiválóan alkalmas a rakodási feladatok ellátásához, melyhez elengedhetetlen a nagy be-, illetve kibillentési szögtartományok megléte, amely a piac egyik vezető szereplőjévé teszi a gépet.

Ezzel a lényeges tulajdonságával a lehető legjobban képes a kanál merítésére és a gyors és teljes kiürítésre.

Amennyiben a traktort más munkára kívánja használni, úgy a mechanikus kapcsolórendszer biztosítja a gyors és egyszerű leállást a traktorról, ezzel a homlokrakodó pillanatok alatt leszerelhető és saját parkolólábaira állítható. A parkolólábak könnyen kezelhetők és egyszerűen pozícióba állíthatók.

A KHR családba tartozó gépeknél alapvető, hogy a csapszegek persellyel és egyedi zsírzógombbal rendelkeznek. A kiváló minőségű munkahengerek a legjobb tömítésrendszerekkel biztosítják a hosszabb élettartamot. A gép hidraulikus vezérlése számos módon történhet, melyhez kérhető joystick vagy egyéb kiegészítő opció, amivel kényelmesen és pontosan irányítható a rakodó.

A KHR homlokrakodóhoz a traktor típusától függően különféle felszerelési egységcsomagok rendelhetők, optimálisan alkalmazkodva a felhasználók igényeihez. 

Több, mint 60 különféle munkaeszköz

A KAPOSGÉP jónéhány megoldást alapból kínál, melyekben kanalak, markolók, villák, bálázási eszközök és még sok minden más megtalálható. Ha mégsem találna a kedvére, feladatához valót, segítünk Önnek és elkészítjük elképzelését egyedi kivitelezésben.

A használata könnyű és egyszerű

Csökkentse le a munkára fordított időt. Csak vegye fel a munkaeszközt és már dolgozhat is. Nincs szükség speciális technikai ismeretekre.

Egyedi stílusok

A gépeinket kérheti egyedi dizájnban, akár több színű festéssel is. Ha azt szeretné, kifejezetten a traktora színehez is kikevertetjük a megfelelő színt.

Amiért a KAPOSGÉP által gyártott homlokrakodót
érdemes választani

Piaci előnyök

 • stabil piaci jelenlét évtizedek óta
 • magyarországi gyártás
 • gyors, pontos pótalkatrész-ellátás
 • kiemelkedő viszonteladói hálózat
 • nagy munkaeszköz-választék
 • ár-érték arány
 • egyedi igények kielégítése

Kiemelkedő műszaki tartalom

 • párhuzamvezetés
 • állandó munkaeszköz-jelzés
 • joystickvezérlés, kiváló minőségű hidraulikus vezérlőtömb
 • hidraulikus vezérlés szivattyúra vagy kihelyezett körre kötve
 • minden hidraulikakör külön nyomáshatárolással
 • túlnyomás-határolás
 • finomszerkezetű acélból gyártott gémszerkezet
 • csapszegek, perselyek zsírzógombbal ellátva
Mobirise
Kaposgép

KAPOSGÉP

Szolgáltató és Gépgyártó Kft.

Kapcsolat info

7400 Kaposvár

Jutai út 45.

kaposgep@kaposgep.hu

+36 82 311 811

+36 70 335 0788

Pályázat

Széchenyi 2020

Pályázat

© Copyright 1991-2023 Kaposgép - Minden jog fenntartva

How to start your own site - See here