SIPMA

Bálázó

SIPMA PS 1210 CLASSIC

A SIPMA PS 1210 CLASSIC bálázó egy könnyen kezelhető, gazdaságosan üzemeltethető, hosszútávú és problémamentes üzemeltetést biztosító gép. Szénából, szalmából és szilázs bálára szánt zöldtakarmányból készült bálák készítésére ideális megoldás.

SIPMA PS 1211 FARMA PLUS

A SIPMA PS 1211 FARMA PLUS bálázó egy magasabb felszereltségű gép, nagyobb igényekkel rendelkező ügyfeleink számára. Elsősorban a szilázs magas minőségét megtartani kívánó gazdák figyelmébe ajánljuk, de hasonlóan jó eredményeket lehet elérni vele a szalma és széna betakarításánál is.

SIPMA PS 1221 FARMA PLUS

A SIPMA PS 1221 FARMA PLUS bálázó magasabb felszereltségű gépek nagyobb igényekkel rendelkező ügyfeleink számára. Elsősorban a szilázs magas minőségét megtartani kívánó gazdák figyelmébe ajánljuk, de hasonlóan jó eredményeket lehet elérni velük a szalma és széna betakarításánál is. Ezt a kivitelt ajánljuk nagy mennyiségű zöldbála és kukoricacsutka bála készítéséhez.

SIPMA PS 1223 FASTER

A SIPMA PS 1223 FASTER fixkamrás bálázók a körbálázók továbbfejlesztett, hatékony és gyors szériája. A fülkéből szabályozható kötözési folyamatnak, valamint a rendfelszedő és rendleszorító egységek szerkezetének köszönhetően gyorsabb munkasebesség és jelentősen magasabb begyűjtési hatékonyság érhető el. Munkasebesség: max. 12 km/h. A bálázó maximális kapacitása eléri a 45 – 55 bála/óra szintet.

SIPMA PZ 1832 PRIMA

A SIPMA PZ 1832 PRIMA variokamrás bálázó alkalmazható szalma, széna és szilázs bálára szánt zöldtakarmány bálázására. A fedélzeti vezérlőegység segítségével a bálaátmérő és a bálatömörség 3 módon szabályozható. A bálázó kamrája öt varratmentes hevederből áll. A bálázó rétegelt anyagból készült védőelemei védik a gép mozgó alkatrészeit. Tervezett rétegszámú automatikus bálacsomagolást végez. A hálós kötözés és a széles abroncsok alapfelszereltségek, a bálázó kamra pedig Domex acélból készült.

Kaposgép

KAPOSGÉP

Szolgáltató és Gépgyártó Kft.

Kapcsolat info

7400 Kaposvár

Jutai út 45.

kaposgep@kaposgep.hu

+36 82 311 811

+36 70 335 0788

Pályázat

Széchenyi 2020

Pályázat

© Copyright 1991-2021 Kaposgép - Minden jog fenntartva